Giezz is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Dordrecht laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit bedrijf

Giezz bestaat al sinds 01-09-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 24442008. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Lees hier alle gegevens en reviews van Giezz uit Dordrecht. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Giezz neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.