Gast B.V. is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

hier alle details en reviews van Gast B.V. uit Berkel en Rodenrijs. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Gast B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Over dit bedrijf

Gast B.V. is opgericht in 01-05-1992 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27233261. Daarnaast zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

De meeste bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte uit te brengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.