Meer informatie over wat G.A.M. Degen of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountants in Ede laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Meer over dit administratiekantoor

G.A.M. Degen is geopend op 01-01-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 09094122. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over G.A.M. Degen uit Ede? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? G.A.M. Degen regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.