G. de Raad / Administraties is een administratie expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van administratiekantoren in de omgeving van Groningen.

Meer weten over G. de Raad / Administraties uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? G. de Raad / Administraties neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over dit administratiekantoor

G. de Raad / Administraties is opgericht in 01-01-1980 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 01058497. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Sommige accountants willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.