G. Dankers Administratie & Advies is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud specialisten in Beek en Donk laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer over deze accountant

G. Dankers Administratie & Advies is opgericht in 17-04-2007 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 17205216. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle details en reviews van G. Dankers Administratie & Advies uit Beek en Donk. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? G. Dankers Administratie & Advies neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.