Meer informatie over wat Frijlink Administraties of een soortgelijke administrateur voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van boekhouders in de regio van Mildam.

Meer weten over Frijlink Administraties uit Mildam? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Frijlink Administraties kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over dit accountancykantoor

Frijlink Administraties bestaat al sinds 21-06-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 66281660. Daarnaast zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in jouw keuzeproces.

Vele accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.