Weten wat Fiscale Planning en Advies (Fpa) BV of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van Dordrecht laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze accountant

Fiscale Planning en Advies (Fpa) BV is opgericht in 15-04-1998 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24284268. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Lees hier alle details en reviews van Fiscale Planning en Advies (Fpa) BV uit Dordrecht. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Fiscale Planning en Advies (Fpa) BV neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen een jaar uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Tarieven

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.