FisBizz BV is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Monster.

Zie hier alle details en reviews van FisBizz BV uit Monster. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? FisBizz BV kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

FisBizz BV is opgericht in 20-07-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 27279221. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

De meeste bedrijven willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.