FIRT Finance & Art is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de regio van Moerkapelle.

Over deze boekhouder

FIRT Finance & Art bestaat al sinds 01-06-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 63798239. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Meer weten over FIRT Finance & Art uit Moerkapelle? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? FIRT Finance & Art neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het afwegen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.