Finanzo is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de buurt van Middelburg laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Finanzo uit Middelburg? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Finanzo kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Finanzo bestaat al sinds 17-01-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het KVK-nummer: 51826976. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.