Financieel Adviesbureau R. van Dijk is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Koedijk.

Meer over dit accountancykantoor

Financieel Adviesbureau R. van Dijk is opgericht in 14-10-2015 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het KVK-nummer: 64389316. Tot slot vind je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Aanschouw hier alle details en reviews van Financieel Adviesbureau R. van Dijk uit Koedijk. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Financieel Adviesbureau R. van Dijk kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.