Ontdekken wat Finance 2 Fix of een andere administrateur voor je kan doen?

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Finance 2 Fix uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Finance 2 Fix kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer over dit bedrijf

Finance 2 Fix bestaat al sinds 01-10-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het KVK-nummer: 70133093. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.