Meer informatie over wat FILOSOOF B.V. of een andere accountant voor je kan doen?

Om passende offertes in te zien van accountancy kantoren in Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Over deze accountant

FILOSOOF B.V. is opgericht in 01-06-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24416420. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Aanschouw hier alle details en reviews van FILOSOOF B.V. uit Rotterdam. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? FILOSOOF B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.