Fijen Advies is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van accountancy kantoren in de regio van Huizen laat je jouw details achter in het formulier.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Meer over deze boekhouder

Fijen Advies is opgericht in 25-10-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het KVK-nummer: 51136694. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Fijen Advies uit Huizen. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Fijen Advies kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.