Figro is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Purmerend laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Figro uit Purmerend? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Figro kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over deze boekhouder

Figro is opgericht in 08-08-2001 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 27243636. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.