Fidined B.V. is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de buurt van Lelystad.

Over dit bedrijf

Fidined B.V. bestaat al sinds 01-05-2006 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 39094267. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Meer weten over Fidined B.V. uit Lelystad? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Fidined B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het afwegen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.