Fidder Administratie & Adviesburo is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van accountants in de omgeving van Emmen.

Meer informatie over dit administratiekantoor

Fidder Administratie & Adviesburo bestaat al sinds 01-10-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 04068337. Ook vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Fidder Administratie & Adviesburo uit Emmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Fidder Administratie & Adviesburo neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.