FiBoMa Administratie Services is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Vlaardingen.

Informatie over deze boekhouder

FiBoMa Administratie Services is geopend op 01-02-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 60171146. Tot slot vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van FiBoMa Administratie Services uit Vlaardingen. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? FiBoMa Administratie Services neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze andere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Je wil misschien niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.