FH-administraties is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van accountants in de buurt van Leusden laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over FH-administraties uit Leusden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede accountant bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? FH-administraties regelt dit, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

FH-administraties is opgericht in 06-04-2015 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 63729113. Ook zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.