FESB B.V. is een administratie expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountants in Terneuzen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over FESB B.V. uit Terneuzen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? FESB B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze accountant

FESB B.V. bestaat al sinds 08-03-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 22050071. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

De meeste accountants willen alle informatie via mail geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.