Erachter komen wat FeniX Fiscaal en Financieel Advies of een soortgelijke accountant voor je kan betekenen?

Om voor jou geschikte offertes in te zien van boekhoud specialistes in de regio van Assendelft laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over FeniX Fiscaal en Financieel Advies uit Assendelft? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? FeniX Fiscaal en Financieel Advies kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze boekhouder

FeniX Fiscaal en Financieel Advies bestaat al sinds 01-11-2016 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het KVK-nummer: 67257356. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Vele administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uit handen geeft.