FDP Personeelsdiensten B.V. is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van 's-Gravenhage.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over deze boekhouder

FDP Personeelsdiensten B.V. is opgericht in 04-08-2003 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 28098410. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van FDP Personeelsdiensten B.V. uit 's-Gravenhage. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? FDP Personeelsdiensten B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.