Fajo is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud experts in de regio van Obdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Fajo uit Obdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Fajo kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over dit bedrijf

Fajo is geopend op 01-04-2015 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 63003007. Ook vind je hier andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er binnen een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.