Exvico is een administratie bedrijf die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de buurt van Goes.

Meer weten over Exvico uit Goes? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Exvico neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Exvico is opgericht in 01-07-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het Kamer Van Koophandel nummer: 60925280. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere aspecten mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.