Erik Bazuin is een administratie specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de omgeving van Glimmen.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een juiste offerte op te sturen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Erik Bazuin bestaat al sinds 01-01-2002 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de KVK: 2075818. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Erik Bazuin uit Glimmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Erik Bazuin neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.