Meer informatie over wat enneska of een soortgelijke boekhouder voor je kan doen?

Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van accountants in Spijkenisse laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit bedrijf

enneska is geopend op 01-09-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24400129. Tot slot zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Lees hier alle gegevens en reviews van enneska uit Spijkenisse. Ben je op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? enneska kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Kosten

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Vele administratiekantoren willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.