Embee Consultancy is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de financiën.

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van boekhouders in de regio van Zoetermeer.

Aanschouw hier alle details en reviews van Embee Consultancy uit Zoetermeer. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Embee Consultancy regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer over accountancykantoor

Embee Consultancy is opgericht in 08-10-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 56159048. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.