Meer informatie over wat EHconsult of een andere administrateur voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de regio van Emmen.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je keuzeproces.

De meeste accountants willen alle gegevens via de computer opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

Over dit bedrijf

EHconsult bestaat al sinds 15-03-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 04081006. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Meer weten over EHconsult uit Emmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? EHconsult kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.