Ontdekken wat EDTA Holland of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Om goede offertes in te zien van boekhoud specialisten in de regio van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor een accountant met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uitbesteed.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een passende prijsopgave uitbrengen.

Informatie over deze accountant

EDTA Holland bestaat al sinds 29-06-1995 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24257348. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Zie hier alle gegevens en reviews van EDTA Holland uit Rotterdam. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? EDTA Holland kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.