ECK Administratieve Dienstverlening is een administratie expert die jou kan helpen met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Burgum laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Informatie over deze accountant

ECK Administratieve Dienstverlening bestaat al sinds 17-03-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 60221739. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Zie hier alle gegevens en reviews van ECK Administratieve Dienstverlening uit Burgum. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? ECK Administratieve Dienstverlening kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige administratie ben je aan het juiste adres.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor een accountant met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.