Eaaba is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om goede kostenplaatjes in te zien van boekhoud specialisten in de regio van Abcoude laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Kosten

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Eaaba is geopend op 01-01-2006 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 30258379. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Eaaba uit Abcoude? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Eaaba kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.