E.A. de Koker is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in Nieuw-Vennep laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Kosten

We begrijpen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave uit te brengen.

Over deze boekhouder

E.A. de Koker is geopend op 01-06-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen onder het KVK-nummer: 50073389. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Meer weten over E.A. de Koker uit Nieuw-Vennep? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? E.A. de Koker doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding zit je hier goed.