E. van der Geld Administraties is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van accountancy kantoren in Goirle laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over E. van der Geld Administraties uit Goirle? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? E. van der Geld Administraties kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Over deze bedrijfsadministrateur

E. van der Geld Administraties bestaat al sinds 01-05-1996 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het KVK-nummer: 18045054. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.