Dukaat financieel beheer is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende voorstellen van bedrijven in de buurt van Kaatsheuvel.

Informatie over dit administratiekantoor

Dukaat financieel beheer is geopend op 01-10-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 61516899. Daarnaast vind je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een passende offerte op te sturen.

Bekijk hier alle details en reviews van Dukaat financieel beheer uit Kaatsheuvel. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Dukaat financieel beheer kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete boekhouding kan je hier terecht.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.