D&R Consultancy is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om goede offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de buurt van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over D&R Consultancy uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? D&R Consultancy doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Informatie over dit bedrijf

D&R Consultancy is geopend op 01-03-2018 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen onder het Kamer Van Koophandel nummer: 70964122. Daarnaast vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte prijsopgave voor te stellen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Je hebt uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.