Dolstra & Harke BV is een boekhoud specialist die jou kan helpen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van administratie experts in de buurt van Staphorst laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een passende offerte uitbrengen.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Dolstra & Harke BV is geopend op 01-07-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60523298. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Dolstra & Harke BV uit Staphorst? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Dolstra & Harke BV neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.