Djoprissa BV is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van accountants in de buurt van Maarssen.

Bekijk hier alle details en reviews van Djoprissa BV uit Maarssen. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige boekhouder voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Djoprissa BV doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze boekhouder

Djoprissa BV is geopend op 19-03-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34331475. Ook zie je hier andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.