Meer informatie over wat Disal Automatisering of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van accountants in de regio van Rotterdam.

hier alle gegevens en reviews van Disal Automatisering uit Rotterdam. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Disal Automatisering kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze andere specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Disal Automatisering bestaat al sinds 01-06-1994 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24248131. Tot slot vind je hier meerdere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor de boekhouder met het hoogste tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het uitbesteed.