Diad is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van boekhouders in de regio van Amersfoort.

Meer weten over Diad uit Amersfoort? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Diad neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Meer over deze boekhouder

Diad bestaat al sinds 02-02-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 29049181. Daarnaast zie je hier andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere factoren mee in jouw beoordeling.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via de computer geleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.