Meer informatie over wat DFM Administratieve Diensten of een soortgelijke boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van accountants in de regio van Rotterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

DFM Administratieve Diensten is geopend op 01-01-2016 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 65164520. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze partners een juiste prijsopgave uitbrengen.

Zie hier alle details en reviews van DFM Administratieve Diensten uit Rotterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? DFM Administratieve Diensten kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.