Detak is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van boekhoud ondernemers in de omgeving van Voerendaal laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Detak uit Voerendaal? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Detak kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Detak is geopend op 01-01-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 14069872. Tot slot zie je in deze gids andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze partners een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelingen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.