Derks & Kempen is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Tilburg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Derks & Kempen uit Tilburg? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Derks & Kempen kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze meerdere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Derks & Kempen is opgericht in 01-06-2015 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 63476908. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Toch we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele boekhouders willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.