Ontdekken wat Dente Dertien of een vergelijkbare accountant voor jouw zaak kan doen?

Om goede kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Wateringen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Dente Dertien uit Wateringen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Dente Dertien neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over dit accountancykantoor

Dente Dertien bestaat al sinds 26-01-2010 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 27368545. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.