Delta Finance & Control is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Brandwijk.

Meer weten over Delta Finance & Control uit Brandwijk? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Delta Finance & Control neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Delta Finance & Control is opgericht in 01-03-2016 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 65739167. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw keuzeproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er binnen een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.