Ontdekken wat Deeka Finance of een soortgelijke administrateur voor jouw zaak kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van boekhouders in de buurt van Hoogvliet Rotterdam.

Meer weten over Deeka Finance uit Hoogvliet Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Deeka Finance kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige boekhouding zit je hier goed.

Informatie over deze accountant

Deeka Finance is opgericht in 11-06-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 55519547. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Vele accountants willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze accountants in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uitbesteed.