De Walgvogel is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van bedrijven in de omgeving van Vlaardingen.

Meer weten over De Walgvogel uit Vlaardingen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? De Walgvogel neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze meerdere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over administratiekantoor

De Walgvogel bestaat al sinds 15-07-2004 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 24364317. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze bedrijven een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.