De Meijerij Administr. en Belastingadvies is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende offertes te bekijken van administratie bedrijven in Velsen-Noord laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van De Meijerij Administr. en Belastingadvies uit Velsen-Noord. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? De Meijerij Administr. en Belastingadvies kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook leveren ze meerdere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Informatie over dit accountancykantoor

De Meijerij Administr. en Belastingadvies bestaat al sinds 07-09-2005 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34233287. Daarnaast zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een accountant die het minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.