Weten wat De Leidraad of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van boekhouders in de omgeving van Groesbeek.

Meer over deze boekhouder

De Leidraad bestaat al sinds 07-04-2017 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het KVK-nummer: 68485565. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Lees hier alle details en reviews van De Leidraad uit Groesbeek. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? De Leidraad kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil uiteraard niet kiezen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met matchen.

Wel adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.