De Korf Diensten is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Deventer laat je jouw wensen achter in het formulier.

Informatie over deze accountant

De Korf Diensten bestaat al sinds 01-01-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 55420605. Ook zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

hier alle gegevens en reviews van De Korf Diensten uit Deventer. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? De Korf Diensten neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen 12 maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Kosten

Wij snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.