Weten wat de Jager Administratie of een soortgelijke accountant voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de regio van 's-Gravenhage.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van de Jager Administratie uit 's-Gravenhage. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? de Jager Administratie neemt deze taken over, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

de Jager Administratie is geopend op 01-01-2009 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 27363685. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant met het minst lage tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.